PVC Alan Trocal
Uralan
EU fondovi
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
 

U sklopu provedbe Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. dodijeljena su bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj, tvrtki URALAN d.o.o. iz Vinkovaca, za provedbu projekta "URALAN IMPULS" u okviru Poziva na dostavu projektnih prijava "E-impuls".

Svrha projekta je povećanje regionalne konkurentnosti proširenjem proizvodnih kapaciteta tvrtke URALAN, s ciljem očuvanja dosadašnjeg poslovanja i postojećih radnih mjesta te poticanja istraživanja i proizvodnje novih proizvoda i proizvodnih linija te stvaranje nove ponude usluga odnosno radova.

Održivim razvojem proizvodnje i ulaganjem u konkurentske sposobnosti poduzeća ojačava se proizvodna djelatnost, zadržavaju se radna mjesta i omogućuje povećanje prihoda od prodaje što dovodi do povećanja regionalne konkurentnosti i bržeg gospodarskog rasta.

Cilj projekta je povećanje proizvodnih kapaciteta nabavom novih strojeva i opreme za unaprjeđenje poslovanja i jačanja konkurentnosti tvrtke URALAN.

Provedbom aktivnosti projekta, nabava strojeva i opreme te promidžba i vidljivost, ostvariti ćemo očekivane rezultate projekta:

• povećanje prihoda od prodaje proizvoda i usluga za 15 % do kraja 2019. godine
• otvaranje 3 nova radna mjesta do kraja 2020. godine
• zadržavanje svih dosadašnjih radnih mjesta

Ukupna vrijednost projekta iznosi 282.143,06 kn, dok bespovratna potpora sukladno Odluci o financiranju iznose 187.000,00 kn, a vlastita sredstva u ukupnom ulaganju tvrtke URALAN iznose 95.143,06 kn.

Razdoblje provedbe projekta je od 02. 10. 2017. do 02. 04. 2018. godine.

Za provedbu projekta angažirana je Agencija za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA d.o.o.

Više informacija o EU fondovima:

Europski strukturni i investicijski fondovi

Operativni program konkurentnost i kohezija

početna > EU fondovi
Uralan PVC prozori Uralan PVC ulazna vrata Uralan klizna vrata Uralan PVC rolete i grilje
       
Design by Buzz Guerrilla 2016 ©